YAKINIKU

De Kamado van YAKINIKU® biedt de meest makkelijke manier van barbecuen en is het meest allround toestel wat er bestaat op houtskool. Je kunt van 30 °C koud roken tot aan 300 °C pizza's bakken. Met de YAKINIKU® is iedereen een meestergriller! 


WORKSHOP  bij Serge van De Wezehoeve.

Data : 

Donderdag 4 april (bijna volzet)

Woensdag 8 mei

Donderdag 6 juni

Donderdag 13 juni 

Dit jaar specifiek om de accessoires in de kijker te zetten. Zoals bbq met de teppanyaki, de woodchipper, de pizzamond en nog heel wat andere tools. 

Wil je er graag bij zijn ?Schrijf je dan in via mail naar : Sofia.vanhaverbeke@fraai-lifestyle.be Of Info@dewezehoeve.be

De workshop start telkens om 20 u.

Prijs : 80 euro voor een 4 gangen menu. Dranken inbegrepen tot 23 u. Aperitief, wijn, pils of frisdrank. Opleg €2 voor zware bieren. 


Tot snel ! Sofia en Serge


Een Kamado die vorm is gegeven met de beste industriële keramiek, afgebakken in hoogovens op 1200 °C, gecombineerd met RVS onderdelen. De RVS onderdelen zorgen voor een onderhoudsvrij toestel, die vaatwasser bestendig zijn. De Japanse grill-techniek gecombineerd met een Westerse eetcultuur heeft ons gebracht bij het ontwikkelen van de woodchipper, hierdoor kan men kruiden en rookhout tijdens de bereiding toevoegen.

Naast de Kamado is er ook een Shichirin ontwikkeld onder de vleugels van YAKINIKU®. Eveneens zijn dezelfde technieken toegepast op een totaal andere barbecue-techniek uit Japan, hierdoor is er een wereldwijd écht uniek product ontstaan. De Shichirin, ook wel Konro genoemd, worden traditioneel gemaakt van Dolomiet-klei of rivierklei, hierdoor scheuren barbecues. YAKINIKU® heeft gekozen voor keramiek van hoog waardige kwaliteit. De liefde die ooit ontstaan is voor vuur en voedsel, is uitgegroeid naar een professioneel bedrijf die wereldwijd barbecues levert onder de naam YAKINIKU®.

FRAAI biedt een ruim assortiment  accessoires en houtskool aan voor je Kamado en Shichirin.

Iedere houtskool beschikt over zijn eigen uitzonderlijke eigenschappen en is daardoor geschikt voor een bepaald type barbecue en bereiding. Binchotan is bijvoorbeeld het meest exclusieve houtskool in de wereld, met een koolstofpercentage van 96-98% en is enorm geschikt voor gebruik in de Shichirin