Ronde beukenhouten muurhaak / hanger met leren lus

Massief beukenhout
- Afgewerkt met beschermende lak
- Natuurlijke lederen band - 40 cm
- 5cm of 6cm doorsnee
- 2 soorten schroeven meegeleverd om te bevestigen op muren of deuren, kasten, enz.
Moderne en trendy beukenhouten wandhaak met naturel leren riem om accessoires op te hangen. Gebruik de kapstokhaken alleen of combineer ze met verschillende stijlen uit de collectie om een interieurstijl te creëren die bij je past.
Er worden twee soorten schroeven meegeleverd om aan de muur te kunnen bevestigen of aan deuren, kasten, enz.
Maatopties - De beukenhouten haak is verkrijgbaar in een diameter van 5 cm en 6 cm. Combineer de verschillende formaten voor een speels effect op je muur. De leren riem is 40 cm lang voor beide maten muurhaken.
De leren band is een natuurlijk, onbehandeld leer met een lichtbruine nude kleur, die na verloop van tijd natuurlijk van kleur zal veranderen naar een iets donkerder bruin. De leren riem kan gebruikt worden om sjaals, kleerhangers en zelfs plantenpotten op te hangen.
De volledige collectie wandhaken bevat beukenhouten wandhaken met een keuze uit verschillende messing, koper of aluminium afwerkingen en de mogelijkheid om een natuurlijke lederen lus toe te voegen. De haken zijn gemaakt van een halve massief beukenhouten bal die met een onzichtbaar schroefsysteem aan de muur gehangen kan worden. De ronde geometrische vormgeving geeft de haken een moderne uitstraling maar voelen warm aan door het gebruik van natuurlijke materialen

17,00 €